Tuesday 3 April 2018

Vyro stilius vestuvių metu

Nors tai, kaip atrodo vyras, vestuvių metu dažnai būna antrame plane, o visų akys krypsta į nuotaką, tačiau vyrams irgi nederėtų pamiršti pasitempti ir atrodyti solidžiai, juk atsiminimai apie šią dieną lidės visą gyvenimą, o nuotraukas matys draugai ir ištisos kartos.

Vyro šukuosena
Vestuvių dieną vyro stilius turi būti nepriekaištingas, tad rekomenduojame iš ryto apsilankyti ne tik pas plaukų stilistą, bet ir pas barzdžių, jei auginate barzdą. Nors kai kuriems vyrams atrodo, kad plaukų modeliavimas yra moterų dalykas, tačiau atiduokite savo plaukus profesionalui ir jis padarys stebuklus. Juk nenorite, kad nuotraukose jūsų plaukus nuolat plaikstytų vėjas? Tokiu atveju jums reikia suformuoti šukuoseną. O jei turite barzdą - suformuoti ir ją. Nėra nieko blogiau, nei išsipešiojusi barzda.

Kaklaraištis ar peteliškė?
Čia jau jūsų pasirinkimo laisvė, tačiau pastarųjų metų vestuvių tendencijos yra tokios, kad vis dažniau jaunikių pasirenkamos peteliškės. Jos ne tik atrodo solidžiai, bet ir jaunikiui suteikia šiokio tokio šelmiškumo. O juk vestuvės - tai smagi šventė.

Kostiumo spalva
Neabejotinai populiariausios kostiumų spalvos - juoda ir mėlyna. Kiek rečiau jaunikiai renkasi baltas ir pilkas kostiumų spalvas. O drąsiausieji pasirenka raudoną ar kokią kitą ryškią spalvą. Vis dėlto praktiškiausia vilktis juodą kostiumą, jis ne tik atrodo klasiškai, bet jį bus galima nešioti bet kokia proga ir po vestuvių.

Kiti aksesuarai
Aksesuarai šiuo metu yra tikrai madingi. Įvairios vyriškos apyrankės, pakabukai ar tie patys akiniai nuo saulės tikrai pagyvins jūsų stilių ir nuotraukas.

No comments:

Post a Comment

gffg