Wednesday 25 October 2023

Polaroid ir Fujifilm Instax: kuo jos skiriasi

  Polaroid ir Fujifilm Instax yra du populiariausi instantinio vaizdo kameros prekės ženklai. Abu siūlo galimybę akimirksniu gauti nuotrauką, tačiau yra keletas svarbių skirtumų tarp šių dviejų prekės ženklų.

Technologija: Polaroid kameros naudoja unikalų cheminių reakcijų procesą, kuris leidžia nuotraukai atsirasti tiesiai ant foto popieriaus. Fujifilm Instax kameros, kita vertus, naudoja šviesos jautrų popierių, kuris užfiksuotas šviesos, vėliau vystomas specialiame tirpale.

Nuotraukų dydis: Polaroid nuotraukos yra didesnės nei Fujifilm Instax. Polaroid nuotraukos yra kvadratinės ir paprastai matuoja 3,1 x 3,1 colio (7,9 x 7,9 cm), o Fujifilm Instax Mini nuotraukos yra maždaug kredito kortelės dydžio.

Kamera: Dauguma Polaroid kamerų yra retro stiliaus, su klasikiniais dizaino elementais. Fujifilm Instax kameros yra šiuolaikiškesnės ir dažnai pasižymi spalvingais korpusais.

Kaina: Fujifilm Instax kameros ir filmas paprastai yra pigesni nei Polaroid. Tačiau kaina gali skirtis priklausomai nuo konkretaus modelio ir to, kur jį perkate.

Prieinamumas: Fujifilm Instax kameros ir filmas yra lengvai prieinami daugelyje elektronikos parduotuvių ir internete. Polaroid kameros ir filmas gali būti sunkiau rasti, ypač jei ieškote senesnių modelių.

Abi kameros siūlo unikalų būdą dokumentuoti gyvenimo akimirkas. Pasirinkimas tarp Polaroid ir Fujifilm Instax priklauso nuo jūsų asmeninių preferencijų, biudžeto ir to, kokio dydžio nuotraukas norite gauti.


No comments:

Post a Comment

gffg